15. 03. 2323.

Дана 15.03.2023. године, у просторијама Полицијске управе Приједор одржан је радни састанак са представницима Агенције за управљање одузетом имовином Републике Српске,Ауто-мото савеза Републике Српске, Ауто-мото друштава Приједор, Нови Град, Костајница, Козарска Дубица и представницима Савјета за безбједност саобраћаја Града Приједор.

Циљ овог састанка био је резимирање досадашњих превентивних активности и реализованих кампања, те остварених резултата када је у питању безбједносна проблематика и планирање наставка заједничког дјеловања у наредном периоду. Искориштена је прилика да се осмисли начин информисања грађана, односно учесника у саобраћају, о свим превентивним и репресивним активностима ових субјеката које се предузимају у циљу постизања вишег нивоа безбједности, као и услугама које пружа Ауто-мото савез, а које грађани могу добити позивом на број 1285.

Једна од тема састанка била је и начин управљања привремено одузетом имовином са посебним акцентом на путничка моторна возила, њихов превоз, скадиштење и располагање.

Састанак се завршио закључком да је у досадашњем раду ових субјеката остварена добра сарадња у погледу заједничких активности на подручју приједорске регије и сарадња са Агенцијом за управљање одузетом имовином, те да ће се уложити обострани напори како би се овакав вид сарадње очувао и унапредио у виши ниво.